Bliksem traint nu voor de 2e keer mee bij ons. Hij zit al enkele jaren in het asiel en helaas komt er helemaal niemand voor hem kijken. Wat ontzettend jammer is, het is namelijk echt een superlieve hond voor mensen en andere honden negeert hij over het al gemeen heel goed. Hij is in het programma gekomen omdat hij heel depressief over kwam. Gewoon geen plezier meer. En wat heeft hij het vorige blok toch weer een plezier gekregen en begon het steeds weer een opener hond te worden. Daarom mag hij nu nog een blok mee doen omdat we willen dat het een blije hond blijft en niet weer terug valt. In het begin vond hij de training best wel moeilijk, zelf nadenken was namelijk iets wat hij echt niet begreep. Maar wat heeft hij daar een vooruitgang in gemaakt. Hij is echt weer op zoek naar wat hij kan doen om een beloning te verdienen. Natuurlijk zijn er ook aandachtspunten bij Bliksem. Als hij iets spannend vind of hoog in de opwinding komt kan hij gaan rijden. Dit is puur vanuit opgebouwde spanning en stress. Het is absoluut goed te voorkomen als je met rust werkt maar het is wel iets waar rekening mee gehouden moet worden. Bliksem verblijft in het asiel in Almere.

Heb je een vraag over Bliksem? Stel deze gerust

Hierbij schrijf ik me in voor de nieuwsbrief