Als je naar Brutus kijkt, dan krijg je en glimlach op je gezicht. Brutus straalt een en al blijheid uit. Hij heeft een afwijking aan zijn ogen gehad, waardoor hij bijna niet kon zien, maar nadat hij is geopereerd aan zijn ogen ziet hij veel beter. Er is letterlijk een wereld voor hem opengegaan. Brutus is van alle honden het meeste gegroeid tijdens de training van Dutch Cell Dogs. Hij heeft zichtbaar veel plezier in het trainen en pakt alles supersnel op. Hij is lief en aanhankelijk en doet enorm zijn best. Het enige nadeel dat je kunt vinden aan Brutus, is dat hij zelf niet altijd helemaal weet hoe groot hij is. Hij is vriendelijk naar de andere honden in de training. Hij kan wel uitvallen naar andere honden, maar dat hebben wij nog nooit gezien. Ook kan hij wel eens blaffen naar vreemde mensen. Maar als hij het eenmaal vertrouwt, dan is hij grote maatjes met iedereen. Brutus zoekt een energieke baas die lekker met hem aan de gang kan gaan. Brutus verblijft in het Dierenopvangcentrum in Amsterdam.

Heb je een vraag over Brutus? Stel deze gerust.

Hierbij schrijf ik me in voor de nieuwsbrief