Hallo, ik ben stoere Binkie, maar zeg maar gerust Bink! Ik ben namelijk niet echt aan de kleine kant. Mijn trainers zien in mij een boerboel/mastiff/staff kruising met een gouden hart. In de trainingen ben ik de enige man. Joh, de vrouwen aanbidden mij. Ongelofelijk dat er nog niemand bij mij op bezoek is geweest in asiel Spijkenisse. Ik ben ontzettend vriendelijk, een echte knuffelkont en gek op trainen. Ik doe werkelijk alles voor je en het maakt me op die momenten ook echt niet uit welke honden/mensen er nog meer in de buurt zijn. Wij zijn lekker aan het trainen waardoor ik me blij voel en mijn zelfvertrouwen groeit. We zijn nog hard aan het werk met speeltjes “ruilen”. Ik vind het namelijk heel lastig om iets af te geven dat heel waardevol voor mij is. Binkie verblijft nu nog in het asiel in Spijkenisse.

Heb je nu alvast een vraag? Stel deze dan gerust!

Hierbij schrijf ik me in voor de nieuwsbrief