Luigi is een grote Amerikaanse Bulldog van bijna 7 jaar oud. Luigi is behalve groot ook ongelooflijk sterk. Het is dan ook superbelangrijk dat hij leert mee te wandelen aan een slappe lijn. Dit zijn we natuurlijk vanaf de eerste les gelijk gaan doen en stapje voor stapje gaat dit steeds een beetje beter. Zodra Luigi zijn koppie er goed bij kan houden leert hij best snel en gaan de oefeningen al best wel goed nu halverwege het trainingsblok. Maar aandacht en concentratie is nog niet zijn allersterkste kant. Hij is snel afgeleid door alles wat er om hem heen gebeurd. Soms omdat hij het iets te spannend vindt maar meestal omdat hij heel nieuwsgierig is. Door hem heel veel te belonen voor aandacht gaat dit nu steeds beter. We zien hem dan ook met grote (letterlijk en figuurlijk) passen vooruit gaan. Zelfs het slopen van materialen wat voor hem eigenlijk heel normaal is, gebeurt bijna niet meer. Alleen de pion vind hij nog moeilijk om niet te gebruiken voor zijn tanden. Verder is Luigi een hond die echt heerlijk vindt om mensen om zich heen te hebben. Andere honden daarentegen vind hij erg spannend. Luigi verblijft in het asiel in Tilburg.

Heb je nu alvast een vraag? Stel deze dan gerust!

Hierbij schrijf ik me in voor de nieuwsbrief