Coco is een hele grote actieve werkhond in een hele kleine pakket. Coco is een Jack Russell mix, waarschijnlijk met een staff. Coco is enorm actief. Hij houdt van spelen en rennen en rennen en spelen. Van andere honden houdt hij niet zo. Mensen wel, alleen in zijn enorme enthousiasme en opwinding wil hij wel eens gaan happen in je handen en armen. Coco zou het beste passen in een huishouden zonder andere huisdieren, waar veel aandacht aan hem wordt besteed. Agility, frisbee, triathlons, spelen, coursing; hoe meer actie hoe leuker! Nadat Coco zijn energie kwijt heeft gekund, geniet hij ook met ogen half dicht van borstelen en knuffels. Coco is super slim, leert snel, maar degene die met hem traint moet ook snel, slim en creatief zijn. Maar belangrijker nog: enorm consequent. Coco verblijft in het asiel in Tilburg.

Heb je vragen over Coco, stel deze dan gerust.

Hierbij schrijf ik me in voor de nieuwsbrief