Harley is een prachtige verschijning met haar perfecte figuur, gouden ogen en wit-lichtbruin gevlekte vacht. Harley kijkt eerst even de kat uit de boom, maar als zij paar lekkere snoepjes (dat moet dan wel kip, zalm of kaas zijn) heeft gehad, wil ze wel vrienden zijn. Harley vindt zelfstandig nadenken nog een beetje moeilijk en gaat dan “uit”. Voor haar is het dus heel belangrijk dat de nieuwe baas alles in kleine stapjes gaat aanleren. Er is dus veel geduld nodig, maar ook iemand die van lekkere knuffelsessie houdt. Spelen vindt Harley helemaal fantastisch! Harley vindt nieuwe omgevingen en afwijkende zaken (Bij voorbeeld de vuilnisman met 2 volle vuilniszakken op zijn schouders) heel spannend, dan kan zij gaan blaffen. Zij is sociaal met andere honden, en heeft ook samen geleefd met een kat. Harley is samen binnengebracht samen met haar vriendinnetje Juno, welke ook bij ons in de training zit. Ze verblijft in het asiel in Tilburg.

Heb je vragen, stel deze dan gerust.

Hierbij schrijf ik me in voor de nieuwsbrief