Thora is een kruising labrador met, wij denken, een jachthond. Ze heeft een behoorlijk pittig karakter en kan snel afgeleid zijn. Ze houdt wel van werken en trainen, maar ze wil ondertussen ook graag haar omgeving heel goed in de gaten houden. Thora is een dame die echt naar een ervaren eigenaar zou moeten gaan. Ze heeft duidelijke sturing en grenzen nodig, maar dwing haar niet. Want dat vindt ze niet leuk. Ze houdt wel ontzettend van knuffelen en aandacht. Ze is er ook goed in om dit op te eisen. Dus ook hier weer grenzen en duidelijkheid. Andere honden zijn reden voor Thora om te fixeren en te reageren. Maar blijft ze gefocust, dan kan ze ze ook prima negeren. Thora is met geduld, tijd en training om te buigen in een tophond. En daar is bij Dutch Cell Dogs al een eerste start mee gemaakt. Wie gaat met haar verder? Thora verblijft in het asiel in Enschede.

Heb je vragen? Stel deze dan gerust!

Hierbij schrijf ik me in voor de nieuwsbrief