Donya is uitgegroeid tot een geweldige puber die zich absoluut niet bewust is van haar eigen lijf. Ze is namelijk behoorlijk groot maar gaat het liefst bij je op schoot zitten. Donya is een echte knuffelkont. Ze kan het meestel goed vinden met andere honden (mits de eerste ontmoeting soepel verloopt) en ze heeft dan ook verschillende maatjes op het asiel.
Tijdens de training kon Dunya zich soms moeilijk concentreren omdat er vaak veel mensen over het terrein liepen. Maar ook dit ging steeds beter. Donya heeft inmiddels haar training afgerond en is op zoek naar een eigen thuis met lekker veel ruimte. Donya gaat goed mee in de auto; kan een paar uurtjes alleen thuis blijven en kan geplaatst worden met grotere kinderen.Donya verblijft in Dierenzorg Zaanstreek.

Heb jij vragen over Donya, stel deze dan gerust!

Hierbij schrijf ik me in voor de nieuwsbrief