Nico is onze kleine dappere man in de training. Nico is een ontzettend speelse knuffelkont. In het begin vond hij alles wel spannend en ging hij liever met de dameshonden spelen! Hij is erg sociaal en beleefd met andere honden. Naarmate Nico vertrouwen kreeg, ging hij als een speer leren en is zich nu ook bewust van de omgeving terwijl hij allerlei oefeningen met zijn trainer doet. Heel duidelijk is dat Nico bang is voor vreemde mensen, vooral mannen. Als man moet je niet recht op Nico af lopen, want dat vindt hij echt heel erg eng en zal zichzelf dan(als dat in zijn ogen nodig is) verdedigen. Hij leert bij ons dat allerlei soorten mensen juist leuk zijn. Zijn nieuwe eigenaar zal hier op veilige wijze mee verder moeten gaan en rekening mee houden. Geef jij deze knuffelaar een nieuwe kans? Zoek hem dan eens op in Dierentehuis Den Bosch!

Hierbij schrijf ik me in voor de nieuwsbrief