Ik ben de lieve, 9 jarige pup genaamd Cindy! Een 9 jarige pup? Hoe kan dat nou?! Ik hóór je denken… Nou, ik namelijk nog hartstikke fit en knap met mijn 9 jaar op de teller! En nog iets;
Ik heb een slechte start gehad in het leven en ben lang verwaarloosd. Heb geen goede puppenfase gehad vroeger en veel tijd in afgesloten ruimtes door gebracht. Ik weet het ook allemaal niet precies meer, ik word al een dagje ouder natuurlijk. Dat merk ik soms aan mijn lijf, maar niet als je me enthousiast maakt over een speeltje hoor! Ik spring dan onbehouwen tot aan je kruin. Zo ook als er een kat of iets dergelijks weg sprint, dan ga ik net zo hard immer gerade aus! Niet zo best voor m’n belegen heupjes. Daarin moet je me een beetje beschermen.
Misschien kan je je wel voorstellen dat ik nog wat onwennig ben in nieuwe situaties. Ik voel me soms onzeker en nerveus, ik ken het allemaal niet en heb nog niet zo veel van de wereld gezien. Maar met een vertrouwde eigenaar aan mijn zij kan ik heus de wereld aan. *Snifsnif…ik ruik WORST! Dan ga ik mijn neus achterna, zonder enige twijfel want ik ben een superspeurneus, en duik zo in je beloontas met mijn hoofd. Niet de bedoeling? Oh… geen idee, vergeten. Leg je het me morgen nog een keer vriendelijk uit? Moet je wel sneller zijn dan mijn speedy bewegingen richting dat lekkers hoor. Geef jij mij de kans om dagelijks te leren? Dan ben ik voor altijd de jouwe. Tijdens de training van Dutch Cell Dogs zagen ze dat al: veilige stabiele omgeving, een goeie maat aan mijn zijde, ik stal de show man! En ik kan dan echt keihard werken voor je. Met de voorwaarde dat je me zacht en vriendelijk behandelt, dat is wel een eis. Leer me alles, met veel duidelijkheid maar op een zeer positieve manier. Anders word ik bang en ongemakkelijk en heb ik geen zin meer in contact met je. Wie gaat mijn vertrouwen winnen en geeft mij die tweede kans die ik zo hard nodig heb?! Ik ontmoet je heel erg graag in Dierentehuis Den Bosch.

 

Hierbij schrijf ik me in voor de nieuwsbrief