Duitse Herder Djaro heeft de eerste 8 maanden van zijn leven niet veel geleerd. En dat merk je in alles. Hij is ongelofelijk vrolijk en vriendelijk, maar eigenlijk snapt hij helemaal niets van de wereld. Hij is onbehouwen en kan behoorlijk lomp zijn, maar dit alles doet hij wel met een grijns. Want kwaad zit er niet in. Zeker niet naar mensen. Djaro heeft een behoorlijk hoog energieniveau en vindt het nog erg moeilijk om zich te concentreren op de oefeningen tijdens de training. Er is namelijk nog zo veel anders te zien. Naar andere honden kan hij wel gaan blaffen. Ook hiermee weet hij helemaal niet hoe hij ermee moet omgaan. Hij gaat gelukkig wel goed vooruit. En hij kan al steeds iets langer bezig zijn met een oefening. Djaro verblijft op dit moment in Dierenopvangcentrum Amsterdam.

Hierbij schrijf ik me in voor de nieuwsbrief