Doe mee met de Dutch Cell Dogs GeoChallenge!

10,00

Ontdek Nederland, steun een goed doel en win fantastische prijzen met de Dutch Cell Dogs GeoChallenge, met trots ondersteund door Dierenlot. Voor een kleine bijdrage van slechts €10 kun je deelnemen aan een avontuurlijke zoektocht naar speciale eieren, verstopt in bijna elke provincie van ons land. Deze unieke uitdaging biedt niet alleen een spannende ervaring voor jou en je familie, maar ondersteunt ook een nobel doel: de rehabilitatie van asielhonden en gedetineerden.

Hoe werkt de GeoChallenge?

  1. Registreer je deelname: Bezoek de webshop van Dutch Cell Dogs, betaal €10, en ontvang vlak voor pasen toegang tot de GPS-locaties van de verstopte eieren.
  2. Verken en ontdek: Gewapend met de locaties, ga je op pad in jouw provincie (of daarbuiten!) om de eieren te vinden.
  3. Deel je succes: Maak een foto met je gevonden ei en deel deze op sociale media met de hashtags #dierenlotchallenge en #dutchcelldogs. Je maakt dan kans op prachtige prijzen!

Waarom deelnemen aan de GeoChallenge? Door mee te doen, draag je bij aan de missie van Dutch Cell Dogs om asielhonden en gedetineerden een tweede kans te geven. Met de steun van Dierenlot wordt elke bijdrage verdubbeld, waardoor jouw impact nog groter is. Bovendien biedt de GeoChallenge een unieke kans om Nederland op een nieuwe manier te verkennen, terwijl je tegelijkertijd meedoet aan een spannende schattenjacht.

Dierenlot en Dutch Cell Dogs: Samen sterker Dankzij de steun van Dierenlot kan Dutch Cell Dogs deze bijzondere GeoChallenge organiseren. Elke deelname wordt door Dierenlot verdubbeld, waardoor jouw bijdrage dubbel zoveel waard is. Samen maken we een verschil in het leven van asielhonden en gedetineerden, en bieden we hen een nieuwe kans op een beter leven.

Ben je klaar om Nederland te verkennen, plezier te hebben en tegelijkertijd een goed doel te steunen? Meld je nu aan voor de Dutch Cell Dogs GeoChallenge en laat het avontuur beginnen. Jouw avontuur wacht op je, en samen met Dierenlot maken we een wereld van verschil.

Geef asielhonden een tweede kans