Kayne is een kruising tussen een herder en een Amerikaanse stafford van zes jaar oud. In een bekende omgeving is hij heel aanhankelijk en lief, maar op onbekende plekken vindt Kayne het superspannend. Dit laat hij zien door heel veel te hijgen of juist heel erg hard te blaffen en in zijn lijn bijten. Nu is de wereld natuurlijk soms ook best spannend, dus wij werken samen met zijn trainer heel hard om rust en ontspanning te vinden. Zodra hij een beetje kan relaxen, als een echte herder, is samen trainen heel erg leuk. Wandelen en joggen naast zijn trainer vindt hij heerlijk om te doen. Kayne is op zoek naar een rustig baasje die hem de steun en activiteit kan bieden, zodat hij weer lekker van zijn vrije leventje kan gaan genieten. En als de klik er is, zal hij onvoorwaardelijk veel knuffels aan je willen geven!

Kayne verblijft in het dierenasiel te Apeldoorn.
Voor meer informatie over Kayne of zijn adoptieprocedure, klik hier!