Mickey is een Amerikaanse stafford reu van 6 jaar. Hij vindt het best lastig om om te gaan met nieuwe prikkels en is dan snel afgeleid. Gelukkig merken wij tijdens de training dat hij wel steeds sneller herstelt en hier goed op te trainen is. Mickey kan vrij druk zijn en vindt het best eng om de auto in te gaan. Toch vindt hij de training zo leuk dat hij staat te springen als onze instructeurs hem komen ophalen. En als hij eenmaal in de bus zit vindt hij het ook wel weer prima en ontspant hij weer. Ons trainingsmateriaal vindt hij ook best eng dus met rust en trainen op zijn tempo werkt zijn trainer aan zijn zelfvertrouwen. Inmiddels durft hij dan ook op een krukje te gaan staan en pootjes in een kratje te zetten. Joggen vindt hij trouwens de allerleukste oefening, dit doet hij supernetjes!

Mickey verblijft in het dierenasiel te Amsterdam.
Voor meer informatie of zijn adoptieprocedure, klik hier!