Emmie is een Amerikaanse stafford van één jaar. Een echte beauty om te zien en super leergierig. Jij vraagt, Emmie draait. En dat is ook wel nodig, want verder is ze een enorme stuiterbal. Zolang je met haar bezig blijft doet ze alles, maar dan ook echt alles supernetjes. Wanneer er even geen actie is dan zorgt zij wel voor actie. Het allerbelangrijkste voor haar is nu dan ook om rust te leren krijgen. Aan het eind van de training deden wij altijd een Doggychill waar de honden even helemaal niks hoeven te doen en mogen ontspannen. Dit was in het begin super moeilijk voor haar, maar langzaamaan ging dit steeds iets beter. Het begroeten van mensen hebben we flink getraind, want zoals Emmie alles doet, gebeurt dit met volle overgave. Ze leert nu dat met vier pootjes op de grond blijven veel leuker is. Emmie heeft geen staart, daardoor kan het soms best lastig zijn om met andere honden te communiceren. Emmie verblijft in het asiel in Amsterdam.

Heb je een vraag over Emmie, stel deze gerust!

Hierbij schrijf ik me in voor de nieuwsbrief

Bied meer honden de kans om sneller het asiel te verlaten!