Nino is een grote Amerikaanse bulldog van bijna 2 jaar oud. Nino is in de training gekomen, omdat hij nog ongelooflijk veel moet leren. Hij trekt enorm aan de lijn en doordat hij supersterk is, is het moeilijk om hem te houden. Daarnaast is hij echt lomp en houdt weinig rekening met mensen en vindt het supermoeilijk om zijn aandacht erbij te houden.

Toch blijkt er nu tijdens de training dat Nino best goed kan leren, hoe fijn is dat! Inmiddels kan hij al hele stukken wandelen zonder trekken, blijft hij langer geconcentreerd trainen. Alleen als er erg veel nieuwe prikkels zijn vindt hij het soms best weer een beetje moeilijk om met zijn trainer te blijven werken. Gelukkig is Nino dol op koekjes! Op dit moment is het allerbelangrijkste dat Nino weer leert om te leren, aandacht voor zijn trainer te houden en dat hij zich langer kan concentreren. Zodra we dat voor elkaar hebben, zijn wij ervan overtuigd dat hij supergoed te trainen is. Nino is op zoek naar een lieve, rustige en sterke baas.

Nino verblijft momenteel in DOA Amsterdam. Voor meer informatie bel: 020 – 740 22 22