Nino is een grote Amerikaanse bulldog van twee jaar oud. Nino is in de training gekomen, omdat hij nog ongelooflijk veel moet leren. Hij trekt enorm aan de lijn en doordat hij supersterk is, is het moeilijk om hem te houden. Daarnaast is hij echt lomp en houdt weinig rekening met mensen en vindt het supermoeilijk om zijn aandacht erbij te houden.

Toch blijkt er nu tijdens de training dat Nino best goed kan leren, hoe fijn is dat! Inmiddels kan hij al hele stukken wandelen zonder trekken, blijft hij langer geconcentreerd trainen. Alleen als er erg veel nieuwe prikkels zijn vindt hij het soms best weer een beetje moeilijk om met zijn trainer te blijven werken. Gelukkig is Nino dol op koekjes! Op dit moment is het allerbelangrijkste dat Nino weer leert om te leren, aandacht voor zijn trainer te houden en dat hij zich langer kan concentreren. Zodra we dat voor elkaar hebben, zijn wij ervan overtuigd dat hij supergoed te trainen is. Nino is op zoek naar een lieve, rustige en sterke baas. Nino verblijft in het asiel in Amsterdam.

Heb je een vraag over Nino, stel deze gerust!

Hierbij schrijf ik me in voor de nieuwsbrief

Bied meer honden de kans om sneller het asiel te verlaten!