Steffa is een kleine bruine kruising, markies-achtig. Die de wereld echt super eng vindt. Dit uit zich in blaffen naar van alles en vooral ook de andere honden. Je kan haar niet zomaar oppakken, want dan bijt ze, tenzij je haar vertrouwen hebt gewonnen. Dan durft ze weer te spelen met volle enthousiasme en kan je haar aanraken en zoekt ze je uiteindelijk zelfs op voor een knuffel. Ontspannen in de buurt van de andere honden is voor haar super moeilijk, maar laatst was er een doorbraak. Ze lag als een diva in het zonnetje dichtbij de trainingsgroep te genieten van het weer. Steffa blaft zelden meer tijdens de lessen en gaat steeds harder aan het werk met haar trainer. Steffa is een hondje welke een baasje nodig heeft, die rekening houdt met haar angst voor mensen en andere honden. Rust en tijd geven voor het opbouwen van vertrouwen is hier super belangrijk.

Steffa verblijft momenteel in DOA Amsterdam. Voor meer informatie bel: 020 Р740 22 22