Zilly is een Jack Russel kruising van 9 jaar. In eerste instantie is ze bij vreemden erg onzeker en het is dan ook echt beter om haar het contact met jou op te laten zoeken. Gelukkig is Zilly dol op eten waardoor ze goed te trainen is, maar ze is daarom ook een beetje te dik. Gestaag begint ze een beetje af te vallen. Zilly is inmiddels helemaal happy als de trainers haar komen halen. Ze gaat dan op haar achterpootjes staan, doet een spelboog en weet niet hoe snel ze in de bus moet komen. Grote honden negeert Zillie aardig, maar andere kleine hondjes wil ze soms flink naar blaffen. In de training leert ze nu dat het veel leuker is om met haar trainer aan de slag te blijven. Wandelen zonder trekken was in het begin dan ook best lastig met haar maar inmiddels jogt ze zelfs mee aan de lijn. En dat is weer goed voor haar lijn!

Zilly verblijft momenteel in het dierenasiel in Enschede. Voor meer informatie, bel: 053 – 432 34 36