Onze lieve Bram is helaas na 1 dag plaatsing terug gekomen in het asiel. Gelukkig voor hem mocht hij daardoor weer mee doen in ons programma. Tijdens de training is Bram net een Ferrari, hij raced door de oefeningen. En weet als geen ander wat de bedoeling is. Aandacht, wandelen zonder trekken, zit en af is voor hem een appeltje eitje. Buiten de training heeft Bram toch wel wat moeite met mannen. Dan weet hij zich geen houding te geven en begint hij wat onzeker te mopperen. Bram is selectief naar andere honden. Teefjes vind hij prima maar met reuen wil hij iets te graag laten zien hoe groot en sterk hij kan zijn. Wie geef deze jonge Stafford van maar 2 jaar oud nog de tijd van zijn leven? Neem dan snel contact op met asiel Breda

Voor meer informatie over Bram of zijn adoptieprocedure, volg de link!