Jill is een kruising Stafford teefje van vijf jaar oud. Ze is een stoere dame met power, heel lief voor mensen. Ondanks haar krachtige voorkomen is ze superzacht als het aankomt op bijvoorbeeld voertjes aanpakken. Haar grootste liefde is een bal, straalverliefd is ze op een rode disco-lichtjes-bal. Zó verliefd zelfs, dat ze hierdoor haar verstand kan verliezen en dat ze bij het zien van of na het spelen met deze bal aan niets anders meer kan denken. Er wordt hard aan gewerkt om deze groooootse meeslepende liefde wat binnen proportie krijgen, zodat ze haar aandacht na een spel snel en rustig terug bij haar trainer krijgt. Gelukkig boekt ze hierop vooruitgang! Ze gaat door het vuur voor haar baas en heeft een enorme werklust.

Jill verblijft in het dierenasiel te Beilen, voor meer informatie of haar adoptieprocedure, volg de link naar de pagina van Drents Dierentehuis Beilen!