Lana is een lief teefje. Oud maar nog pittig genoeg. Wanneer ze haar lievelingsbal op de speelweide ziet gaat ze 10 jaar terug in de tijd. Ze kan zich prima vermaken dan en negeert alles en iedereen om haar heen. Ze kan soms fel uit de hoek komen naar andere honden. Ze loopt netjes mee aan de lijn. Lana zal na plaatsing nog een operatie moeten ondergaan om de bultjes onder haar buik te laten verwijderen (dit gebeurt uiteraard op kosten van het asiel). We zoeken voor Lana een rustig plekje waar ze haar oude dag kan slijten. Tijdens de training straalt Lana rust en balans uit, is niet van haar stuk te brengen en voert de nieuwe oefeningen uit met een beheersing waar je ú tegen zegt. Ze is ontzettend lief en houdt van aandacht en knuffelen.

Lana verblijft in het dierenasiel te Beilen, voor meer informatie of haar adoptieprocedure: volg de link naar de pagina van Drents Dierentehuis Beilen!