Shana is een leuk en enthousiast teefje van 4 jaar oud. Ze is in het asiel gekomen, omdat de eigenaar niet meer voor haar kon zorgen. Shana is wisselend naar andere honden. Het ligt er ook een beetje aan hoe de andere hond op haar reageert, maar over het algemeen moet ze van andere honden niet zoveel hebben. Ze kan dan erg fel reageren en je moet dan stevig in je schoenen staan om haar mee te krijgen. Shana loopt netjes mee aan de lijn. Ze is leergierig en doet graag wat voor haar baas. Tijdens de training zien we dat Shana een gevoelig, speels, sportief dametje is. Ze doet enorm haar best, heeft super aandacht voor haar trainer. Ze wil zó graag ‘goed doen’ en gaat met sprongen vooruit. Soms wat onzeker, heel lief voor mensen.

Shana verblijft in het dierenasiel te Beilen, voor meer informatie of haar adoptieprocedure, volg de link naar de pagina van Drents Dierentehuis Beilen!