Als je Dudley ziet, vraag je je af waarom deze heerlijke grote herder kruising niet gewoon lekker bij iemand op het erf rondloopt. Hij is vriendelijk, maar wel waaks. Zijn voorkomen en vooral zijn blafgeluid zijn indrukwekkend, maar onder dat enorme lijf zit eigenlijk een hele lieve hond. Dudley is gek op aandacht en knuffelen, maar kan ook heerlijk werken. Tijdens de trainingen loopt hij altijd als allerbeste aan de lijn. Hij showt zijn talenten tijdens de andere oefeningen en hij geniet zichtbaar van de aandacht en de voertjes die hij kan verdienen. Dudley had de pech dat hij van trainer moest wisselen tijdens het blok, maar dat kon Dudley niet tegenhouden. Hij doet ook voor zijn nieuwe trainer zijn uiterste best. Deze hond heeft veel meer in zijn mars dan hij op het eerste gezicht laat zien. Zijn nieuwe baas moet hem vooral nemen zoals hij is en lekker met hem aan het werk gaan. Dan heb je een superleuke, gezellige en fijne hond aan hem!

Heb je een vraag over Dudley, stel deze gerust!

Hierbij schrijf ik me in voor de nieuwsbrief

Bied meer honden de kans om sneller het asiel te verlaten!