Zina is een enorm lieve, enthousiaste en drukke staff dame. Zij trekt het liefst haar eigen plan en kan daar enorm druk mee zijn. Soms wordt ze zo opgeslokt door haar eigen plannen, dat ze helemaal geen aandacht heeft voor haar trainer. Ze heeft vooral nooit geleerd dat meedoen en werken leuk zijn en haar iets kunnen opleveren. Maar gaandeweg gaat ze dat wel inzien. Ze verandert langzaam maar zeker in een dame die het leuk vindt om te werken. Het zijn nog maar korte stukjes, maar als ze op haar trainer wil letten, dan is ze wel één en al aandacht. Knuffelen kan ze als de beste. En ook spelen staat hoog op haar prioriteitenlijstje. Ze kan nieuwe dingen enorm spannend vinden en dat is nog meer reden voor haar om zich af te sluiten van haar omgeving. Maar ook daarin zien we echt wel verbetering bij haar. Zina trekt zich niet zoveel aan van andere honden. Zina zoekt een baas met veel geduld, liefde en ervaring om haar training verder op te pakken en haar te helpen door te groeien naar een stabiele, lieve staff! Zina verblijft in het asiel in Enschede.

Heb je een vraag over Zina, stel deze gerust!

Hierbij schrijf ik me in voor de nieuwsbrief

Bied meer honden de kans om sneller het asiel te verlaten!