Hallo daar! Ik ben Cooper en mega enthousiast. Dat is niet gek, want ik ben een jonge leergierige heidewachtel van vijf jaar. Ik ken al suuuuuuper veel commando’s en voer deze in mijn enthousiasme heel snel uit. Ik houd ontzettend van spelen, zwemmen en fietsen. De reden dat ik in het asiel zit, is dat ik in nieuwe situaties soms wat nerveus en angstig kan zijn. Een grote hoeveelheid nieuwe prikkels probeer ik te vermijden. Ontneem je mij die kans, dan hap ik wel eens van me af. Daarom zoek ik iemand aan mijn zijde die ik blindelings kan vertrouwen en waarmee ik samen nieuwe avonturen mag gaan beleven. Ik vind niet alle honden leuk, maar met een stabiele, sociale teef zou ik de gok wel willen wagen.

Heb je een vraag over Cooper, stel deze gerust!

Hierbij schrijf ik me in voor de nieuwsbrief

Bied meer honden de kans om sneller het asiel te verlaten!