Hallo, hier ben ik, ja daar beneden! Ik ben Hennie een buitenlandertje van anderhalf jaar oud. Dat er teckel in mij zit, ziet iedereen, maar wat nog meer in zit is de grote vraag. Ik kom in het asiel over als een klein, bang en onzeker hondje. Maar niets is minder waar. In de training ontpop ik tot een vrolijke enthousiaste nieuwsgierige werkezel. Ik vind het superleuk om te trainen en hierin overtref ik mezelf. Het geeft een hoop zelfvertrouwen dat alles zo goed lukt. In het asiel kan ik met allerlei hondjes samen buitenspelen. Nieuwe mensen vind ik gewoon super spannend en als ik me bedreigd voel kan ik vanuit een diepgewortelde angst een keer happen. Daarom word ik niet geplaatst bij kleine kinderen. Ik wil mensen gewoon heel graag iets beter leren kennen, voordat ik mezelf helemaal geef!

Heb je een vraag over Hennie, stel deze gerust!

Hierbij schrijf ik me in voor de nieuwsbrief

Bied meer honden de kans om sneller het asiel te verlaten!