Shasta is een grote Duitse staander korthaar die inmiddels al weer twee jaar in het asiel zit. Shasta is net als alle jachthonden geobsedeerd door geurtjes en het zou leuk zijn als zijn nieuwe baasje hem soms zou laten speuren. Als Shasta zijn werkmodus aanzet, werkt hij graag en goed samen met de baas. Ondanks dat hij al negen jaar oud is, vindt hij het superleuk om nieuwe dingen te leren. Shasta heeft iemand nodig die op een positieve manier grenzen consequent bewaakt. Dan heb je aan deze vrolijke stuiterbal een hele leuke hond. Shasta wordt niet geplaatst bij kleine kinderen. Hij kan over het algemeen bij andere honden, maar niet bij katten en kleine dieren. Shasta verblijft in het asiel in Vlaardingen.

Heb je een vraag over Shasta, stel deze gerust!

Hierbij schrijf ik me in voor de nieuwsbrief