Noodoproep! Ik ben Vasco, een vrolijke Amerikaanse Bulldog! Je zou het niet zeggen, omdat ik nog geen rimpels heb, fit ben en nog niet echt grijs geworden ben, maar ik ben toch al tien jaar oud. Inmiddels zit ik alweer zes jaar in het asiel. Ja, je leest het goed: zes jaar, tijd voor verandering dus! Ik ben uitgewisseld vanuit een ander asiel naar Amsterdam om mijn plaatsingskans te vergroten. Het zal voor mij enorm wennen zijn om na zes jaar kennelleven weer in een warme mand thuis te komen. Op mijn trainers kom ik over als een jonge god, altijd vrolijk en enthousiast. Ik sta te popelen om mee te mogen naar de training. Doordat ik wat slijtage heb in mijn rug houd ik niet polonaise aan mijn lijf en heb ik geen zin om contact te maken met andere honden. Daardoor mag ik ook geen te rare bokkensprongen maken, maar lekker langs de fiets en lange wandelingen zou ik echt gaaf vinden. Heb jij genoeg spierballen en motivatie om mij een geweldige oude dag te gunnen. Neem me dan alsjeblieft zo snel mogelijk mee! Vasco verblijft in het asiel in Amsterdam.

Heb je een vraag over Vasco, stel deze gerust!

Hierbij schrijf ik me in voor de nieuwsbrief

Bied meer honden de kans om sneller het asiel te verlaten!