Hunter is een geweldige grote jongen met een heel klein hartje. Deze heerlijke puber vindt aandacht, trainen en werken helemaal fantastisch. Hij kan nog erg afgeleid zijn door wat er in zijn omgeving gebeurt, maar naarmate de trainingen vorderen gaat dat steeds een beetje beter. Hij kan heel goed andere honden negeren, maar hij wil ook wel eens gaan staren. Hij is onlangs gecastreerd en dat begint ervoor te zorgen dat hij wat minder hoeft te reageren. Hunter vindt sommige andere honden wel spannend en zijn reactie is dan blaffen. De oefeningen gaan tijdens het trainen steeds beter. En hij geniet van de aandacht en liefde die hij van zijn trainer krijgt. Hunter zoekt een baas die hem verder kan begeleiden en lekker met hem aan het werk wil, zodat hij zich kan ontpoppen tot een fijne stabiele volwassen hond.