Hunter heeft al een eerder trainingsblok in Almere mee gedaan. Hij heeft in dat blok heel veel basisoefeningen geleerd en nog veel meer leuks. En vooral erg belangrijk wandelen zonder trekken en zijn koppie bij de training houden. Hunter heeft het tijdens die training fantastisch gedaan maar omdat hij nog zo jong is en nog niet geplaatst was mocht hij nog een blok mee trainen om deze positieve flow er in te houden en er nog wat meer rust in te krijgen. We hebben hem nu dan ook gekoppeld aan een rustige trainer die supergoed op precisie werkt. En we merken de vooruitgang waar we naar op zoek waren. Zijn concentratie gaat met stappen vooruit. Hij begint alle oefeningen met steeds meer rust uit te voeren en natuurlijk houden we er nog heel veel plezier en fun in. Joggen naast zijn trainer vind hij echt fantastisch. Waar hij vorig blok het sprongetje nog best spannend vond doe hij het nu met volle overgave. In de training wanneer hij aan het werk is kan hij de andere honden supergoed negeren, wel weten we van hem dat hij in de asielomgeving nog wel eens kan uitvallen. Wel doet hij dit alleen als de andere hond al naar hem blaft/gromt. En omdat hij zo supersterk is, heeft hij wel iemand nodig die dit goed kan begeleiden. Hunter verblijft in het asiel in Almelo.

Heb je een vraag over Hunter? Stel deze gerust!

Hierbij schrijf ik me in voor de nieuwsbrief