Chica is een oudere herder dame die zich helemaal nog niet ouder voelt. In haar beleving staat ze nog volop in het leven en dat betekent dat ze nog wild kan spelen, flink wil rennen en hard wil werken. Ze is een herder in hart en ziel. Chica vindt het trainen geweldig. Ze gaat dan ‘aan’ en wil dan eigenlijk niet meer ‘uit’. Ze doet alle oefeningen met evenveel  inzet en soms moeten we haar even tegen zichzelf in bescherming nemen en een rust momentje voor haar inbouwen. Ze kan spanning opbouwen, vooral als ze niet helemaal begrijpt wat er van haar wordt gevraagd. Dan gaat ze bijten in dingen. Dit is heel makkelijk en snel opgelost als ze even een speeltje o.i.d. in haar bek mag nemen. Deze lieve ‘oudere’ dame zoekt een actieve baas die echt nog wat met haar wil gaan doen, maar die ook goed kan inschatten waar haar grenzen liggen en haar daarvoor gaat beschermen. Chica verblijft in het asiel in Almere.

Heb je een vraag over Chica? Stel deze gerust!

Hierbij schrijf ik me in voor de nieuwsbrief