Britt is een vijfjarige border collie die samen met haar zus naar het asiel is gebracht. Na veel wikken en wegen is besloten dat de dames ook afzonderlijk geplaatst mogen worden. Britt kende niet één commando toen ze aan de training begon, maar je ziet haar elke les groeien! Zit en af kan ze inmiddels dromen en ook het wandelen zonder trekken krijgt steeds meer vorm. Tijdens te trainingen vindt ze andere honden niet echt leuk, maar ze valt ook niet uit. Wellicht dat ze geen contact wil met andere honden, omdat ze wat slijtage heeft in haar rug (hiervoor heeft ze pijnstillers). Ze gaan nog heel graag mee wat doen maar uren door de bossen of schapen jagen is helaas niet meer voor haar weggelegd. Britt verblijft in het asiel in Amstelveen.

Heb je een vraag over Britt? Stel deze gerust!

Hierbij schrijf ik me in voor de nieuwsbrief