Djego is een driejarige kruising stafford / herder. Djego is een echte sportieveling die dol is op werken, rennen, spelen, water, zoekspelletjes en behendigheids toestellen. Het is een grote sterke hond die op zoek is naar een enigsdier huishouden. Hij vindt zijn soortgenootjes namelijk niet zo gezellig. Tijdens de training zijn we hem aan het leren netjes mee te lopen naast de fiets. Dit gaat steeds beter maar met afleiding is het toch moeilijk om niet ineens de andere kant op te trekken. Verder kent hij al enorm veel commando’s maar zou het cool vinden om er nog meer te leren. Hij gaat als een raket in de auto en vindt dit allemaal geen probleem. Ook kan hij enkele uren alleen thuis blijven. Heb jij zin en tijd voor een sportmaatje die net zo actief is als dat jij bent? Djego verblijft momenteel is het asiel in Breda.

Heb je een vraag over Djego? Stel deze gerust.

Hierbij schrijf ik me in voor de nieuwsbrief