Hallo daar! Ik ben Eddie, Edgar zoals mijn trainers mij noemen. Ik ben een vrolijk enthousiast kereltje van 10 jaar oud. In het asiel begroet ik iedereen vriendelijk en voor mensen ben ik echt een vrijer. Maar vergis je niet in mijn leeftijd. Ik ben eigenlijk nog hartstikke fit, vooral in mijn koppie. Mijn lijfje gaat soms iets moeilijker mee. Ze dachten dat ik Patella Luxatie had in mijn knietje, maar dat is gelukkig niet zo. Soms maken mijn hersenen een beetje kortsluiting en heb ik geen controle over mijn achterpootjes. Maar dat mag de pret niet drukken. Tijdens de training kan ik inmiddels goed mee met de oefeningen (pppsst niet doorvertellen dat ik soms een kleine pauze inlas). Tijdens de training ben ik heel vriendelijk tegen mijn mede Dutch Cell Dogs honden, maar buiten op straat is het soms wat wisselend. Niet dat ik nog tanden heb maar ja als jij al een hond hebt moeten we samen even kijken of het klikt. Nog een klein dingetje bij extreme stress (tja die heb je wel eens als je zo lang opgesloten wordt) weet ik het af en toe niet meer, waardoor ik kan gaan rijden op een kleedje of iemands voet. Daarom lijkt het mijn trainers niet verstandig om bij hele kleine kinderen te plaatsen. Hoe zich dat in een warm mandje verder ontwikkelt weten we natuurlijk niet. Eigenlijk ben ik dus gewoon een superleuk en vrolijk kereltje met helemaal niet zoveel eisen… Lekker wandelen, puzzelen, een mandje (of gewoon de bank!) en veel liefde en aandacht. En dan geef ik je dit ook allemaal terug. Kom jij mij opzoeken in asiel Tilburg?

Heb je een vraag over Edgar? Stel deze gerust!

Hierbij schrijf ik me in voor de nieuwsbrief