Oude dame van buiten, jonge meid van binnen. De altijd vrolijke Orla. Koningin en clown in één pakket. Genoot als geen andere van de training. Danste als een puppy in de kennel wanneer wij haar gingen ophalen, zo blij. Favoriete oefeningen zijn: volgen, pootje geven, twist, turn, vooruit sturen. Spelen met een voetbal die giechelt is de toppunt van de training, elke keer opnieuw. Orla houdt van alle mensen en is aanhankelijk. Andere honden negeert ze compleet tijdens de training. Prikkels vindt ze wel interessant, ze kijkt er geven naar, en kiest er dan voor om weer 200% aan het werk te gaan. Deze grote persoonlijkheid zoekt een baas die er mee kan leven dat zij fysiek niet meer de jongste is maar in geest wel. Orla verdient het om alle aandacht te krijgen, elke dag mogen spelen en trainen met een baas.