Hiephoi, ik ben er ook nog! Ik ben de allerliefste Luna en heel hard op zoek naar een nieuw thuis! Ik heb al een hoop mee gemaakt en voel me daardoor best onzeker, helemaal in het bijzijn van andere honden. Ik wil echt heel graag met je spelen en werken, maar wanneer ik het even niet meer snap of te veel spanning voel ga ik uit frustratie het liefst ergens op kauwen. Elke les gaat het stukken beter met mij. Mijn trainer geeft mij zelfvertrouwen, ik kan dit dus ├ęcht wel! Dat voelt fijn en daar wordt ik vrolijk van. Daardoor kan ik nu al veel meer oefeningen en loop ik aan een slappe lijn en vol enthousiasme met je mee. Kom jij een keer met mij wandelen en kennis maken? Luna verblijft nu nog in het asiel Spijkenisse.

Heb je nu alvast een vraag? Stel deze dan gerust!

Hierbij schrijf ik me in voor de nieuwsbrief