Misty is een Duitse herder, een teefje van bijna 8 jaar oud. Ze zit al weer een hele lange tijd in het asiel terwijl ze naar mensen echt een ongelooflijk lieve hond is. Zodra wij langs komen om haar mee te nemen gaat ze heel netjes zitten in haar kennel en kijkt ze ons met haar allerliefste snoetje aan. We kunnen dan heel rustig bij haar in de kennel stappen en dan wil ze eerst heerlijk uitgebreid geknuffeld worden. De bus wil ze zo snel mogelijk in zodra ze die ziet en dan gaan we op naar haar trainingsmaatje. Hij heeft gelukkig al heel veel honden getraind want er is met Misty zeker wel wat om op te trainen, ze vindt andere honden namelijk verschrikkelijk spannend. Dat laat ze dan ook heel duidelijk blijken door heer hard te reageren en te blaffen. Dat gebeurt al op hele grote afstand. Daarom traint ze nu mee in de groep met 3 andere honden. Waar ze dit de eerste les ongelooflijk spannend en eng vond en op vrij grote afstand van de groep bleef, traint ze nu halverwege dit trainingsblok op een meter of 8 van de andere honden. Dit gaat supergoed en ze doet dan ook goed mee met alle oefeningen die we doen. Wel moet ze aan het werk blijven want zodra er even niks gedaan wordt raakt ze weer erg gefocust op de andere honden. We gaan dan nu ook verder aan de slag met meer ontspannen in de buurt van de andere honden. Dit betekent dat de nieuwe eigenaar buiten tijdens de wandelingen flink met haar aan de slag zal moeten. In huis verwachten wij een hele lieve hond die ongelooflijk vriendelijk is naar mensen en het liefst lekker tegen je aan kruipt op de bank of in haar mandje.

Heb je nu alvast een vraag? Stel deze dan gerust!

Hierbij schrijf ik me in voor de nieuwsbrief