Marley is een Duitse Herder van 1,5 die volop in zijn puberteit zit. Dit is natuurlijk al een heftige periode voor een hond, maar arme Marley zit ook al een hele tijd in het asiel. Hij is enerzijds een echte Duitse Herder en kan trainen als de beste. Maar op dit moment is hij ook ontzettend snel afgeleid, druk met zijn omgeving en vindt hij de hele wereld best spannend. Dat uit zich in wild en druk opspringen en in de lijn bijten. Maar hou je hem aan het werk en gefocust, dan gedraagt hij zich super. Andere honden loopt hij meestal voorbij, maar soms moet hij ook even reageren. Marley zoekt een ervaren herder baas die hem aansturing, regelmaat en routine gaat bieden, zodat hij kan opbloeien en al zijn goede kanten de overhand gaan krijgen. Marley verblijft op dit moment in het asiel in Amsterdam.

Heb je vragen, stel deze dan gerust.

Hierbij schrijf ik me in voor de nieuwsbrief