Thijs is een leuke, blije staff die met de week beter gaat. Toen we begonnen, begreep Thijs nog niet zo veel van het concept trainen. Maar gaandeweg het programma, is hij aan het leren dat trainen leuk is en het beloningen oplevert. En dat dat leuker is dan springen, druk doen en geen beloningen krijgen. Thijs doet echt super zijn best en gaat met sprongen vooruit. Deze vriendelijke, vrolijke jongen is op zoek naar een actieve, ervaren baas die de draad met hem kan oppakken en lekker verder gaat trainen. Thijs vindt andere honden wel oke, maar is niet perse heel sociaal. Andere honden vinden hem vaak te druk. Wie oh wie gaat lekker met Thijs aan de bak? Thijs verblijft op dit moment in het asiel in Amsterdam

Heb je vragen, stel deze dan gerust.

Hierbij schrijf ik me in voor de nieuwsbrief