Thorfinn is een heerlijke IJslands hondje. Hij heeft zijn uiterlijk ontzettend mee en hij is een enorme knuffelkont! En toch zit hij in het asiel en heeft hij al 5 bazen gehad. Begrijpen wij waarom? Nee helemaal niet. Want hij is super leuk. Hij begrijpt alleen niet zo veel meer van de wereld. En geef hem eens ongelijk. Thorfinn is wat onzeker, maar zeker niet bang. Hij is wel waaks en kan ook blaffen. Je moet hem echt even voor je winnen, maar als hij weet wat er van hem wordt verwacht, dan vindt hij het super leuk om te trainen, te knuffelen en bij je op schoot te zitten.Thorfinn zoekt een baasje die hem de tijd en ruimte geeft om te wennen en te leren. Thorfinn kan prima omgaan met andere honden en dikke maatjes met onze Freek. Thorfinn verblijft op dit moment in het asiel in Amsterdam.

Heb je vragen, stel deze dan gerust.

Hierbij schrijf ik me in voor de nieuwsbrief