Nog 7 weken en dan is het zover, dan gaan wij, Alexandra (instructeur van Dutch Cell Dogs) en Marianne de Nijmeegse Vierdaagse lopen.

En natuurlijk zijn we hiervoor volop in training, inmiddels hebben we al meerdere lange afstanden gelopen en houden wij het trainingsschema voor de Nijmeegse Vierdaagse goed aan. Zo hebben wij 5 mei 35 kilometer gelopen en 18 mei de eerste keer 40 kilometer. Dat was zeker heel pittig maar na elke lange wandeling gaat het herstel steeds weer iets beter en sneller. Zo hebben wij afgelopen weekend de 30 kilometer gedaan bij de Veluws Wandeltocht en het leuke daarvan was dat we aankwamen in ons eigen stad en er dus veel familie en vrienden waren die ons binnen haalden. Wat ook superleuk was, is dat we veel wandelaars hebben gesproken onderweg die al eerder de Nijmeegse Vierdaagse hebben gelopen en dat zorgde voor veel leuke en interessante gesprekken en zo liepen we de 30 kilometer eigenlijk best vlotjes weg. Tussendoor trainen we natuurlijk ook regelmatig wat kortere afstanden om ervoor te zorgen dat we een flink aantal kilometers in de benen hebben voordat we over 7 weken aan de start staan.

Ondertussen zijn we ook nog steeds druk bezig met zoveel mogelijk sponsorgeld op te halen voor Stichting Dutch Cell Dogs. Ons idee van tevoren was om minimaal € 500,00 op te halen, inmiddels staat de teller op € 470,00 en daar zijn wij natuurlijk al ongelooflijk trots op maar hoe gaaf zou het zijn als we in ieder geval het bedrag van € 500,00 zouden bereiken!

Wij gaan ondertussen natuurlijk door met trainen. Over 2 weken staat er een dagje in de buurt van Nijmegen gepland om de benen alvast wat te laten wennen aan het heuvelige landschap daar. En het zou natuurlijk helemaal top zijn als we tegen die tijd de teller in ieder geval op de € 500,00 hebben staan, of misschien zelf iets meer…

Doneer via de website van De Nijmeegse Vierdaagse, klik hier