Macho doet zijn naam eer aan, want wat een krachtpatser is deze kruising Stafford. Hij is beresterk en kan dit soms ook inzetten om te trekken aan de lijn. Maar tijdens de training gaat hij steeds beter begrijpen dat naast zijn trainer lopen hem het meeste oplevert. Maar ondanks zijn stoere uiterlijk, heeft hij een heel klein hartje. Hij vindt nieuwe dingen en nieuwe mensen best spannend. Maar hij groeit echt tijdens de trainingen en langzaam maar zeker bloeit hij op tot een topper. Hij draait zijn poot niet om voor alle oefeningen en hij doet ongelofelijk goed zijn best. Naar de andere honden in het asiel wil hij nog wel eens uitvallen, maar op het trainingsveld bij ons negeert hij ze liever en is hij veel drukker met zijn trainer. Wie met Macho aan de slag gaat, krijgt een maatje voor het leven. Deze super grote sterke lieverd zal echt door het vuur gaan voor zijn nieuwe baas. Macho verblijft in het asiel in Amsterdam.

Heb je vragen, stel deze dan gerust.

Hierbij schrijf ik me in voor de nieuwsbrief