Juno is een kruising Australian Cattle Dog met Amerikaanse Staffordshire. Ze heeft vooral het uiterlijk van de Stafford mee gekregen, maar qua trainen echt een Cattle Dog. Juno is continu bezig wat ze moet doen om haar koekjes te verdienen en je ziet bijna letterlijk haar hersens kraken om de oplossing te vinden. Daarbij komt dat ze ook echt dol is op koekjes, wat ook te zien is aan haar figuur. Ze is al wat afgevallen maar mag nog een paar kilootjes kwijt. Behalve trainen vindt ze knuffelen ook echt te gek. Het liefst kruipt ze in je en als dat niet lukt, slaat ze haar pootjes om je nek heen en legt ze haar koppie naast je hoofd neer. Eén van de belangrijkst dingen die ze op dit moment nog moet leren is wandelen zonder trekken. Daar zijn we in de training druk mee bezig en het gaat steeds beter, maar heeft absoluut aandacht nodig.
Juno is samen met haar best friend Harley in het asiel terecht gekomen ivm afstand. Harley doet ook mee aan de training van Dutch Cell Dogs. Juno verblijft in het asiel in Tilburg.

Heb je vragen, stel deze dan gerust.

Hierbij schrijf ik me in voor de nieuwsbrief