Leon is een rouwdouwer en een wildebras, die snel overprikkeld is. Het liefst gaat deze Stafford in de vijfde versnelling door het leven. Maar door de training en de aandacht die hij in het Dutch Cell Dogs programma kreeg, zie je dat hij rustiger wordt en dus ook beter aan te sturen is. Hij trekt het erg slecht in de kennels van het asiel en hij wordt daardoor ook druk en wild. Hij is ontzettend vriendelijk, maar houdt op dit moment nog niet zo veel rekening met zijn menselijke geleider. Hij kan wel echt gefocust trainen, maar dat kost hem nog wel wat moeite. Leon kan andere honden prima negeren aan de lijn. Deze blije spring in het veld zoekt een ervaren baas, die niet onder de indruk is van zijn turbulente uitspattingen en die lekker met hem aan het werk gaat. Leon verblijft in Dierenopvang Amsterdam.

Heb je vragen over Leon? Stel deze dan gerust!

Hierbij schrijf ik me in voor de nieuwsbrief