Scooby is een teefje van 6 jaar oud. Scooby zit al jaren in asiels. Waarom? Dat begrijpen we eigenlijk niet zo goed. Oke, ze is misschien niet het meest elegante verschijning, maar als je het heb over innerlijke schoonheid, dat heeft zij meer dan genoeg. Scooby is een herder/boxerachtige kruising, iets aan de mollige kant en met wat grijze haartjes op haar snuit, maar dat moet toch geen reden zijn om thuisloos te blijven! Haar favoriete oefeningen zijn volgen, pion, plaats, hier komen, zit, high 5… Tja, eigenlijk vindt ze alle oefeningen erg leuk! Met mensen is ze een echte allemansvriend, met honden is ze iets selectiever. Scooby zoekt een gezellige baas om samen leuke dingen te doen en daarna lekker samen op de bank chillen met lekkere snack. Scooby wacht op jou in Dierenasiel de Kuipershoek.

Heb je vragen? Stel deze dan gerust!

Hierbij schrijf ik me in voor de nieuwsbrief