Bedankt Barbara en Link!
barbara_link

Bedankt Barbara en Link!

Barbara en Link namen deel aan een Wandel Challenge en zamelden maar liefst €310 in voor Stichting Dutch Cell Dogs!

Op het moment dat Barbara de Wandel Challenge van Wandelpin voorbij zag komen, was ze meteen enthousiast. Dit zou een mooi doel zijn voor 2021: 20 weken lang 21 kilometer per week wandelen! Barbara wou hier graag een goed doel aan koppelen en besloot geld in te zamelen voor Dutch Cell Dogs!

Uiteraard ging Barbara niet alleen op pad, maar samen met haar lieve, trouwe viervoeter Link:
“Hij is de Link, letterlijk en figuurlijk, naar de nieuwe versie van mijzelf, degene die mij in ‘hondenwereld’ gebracht heeft en tevens het type hond dat maar al te vaak achter de tralies zit en regelmatig in het Dutch Cell Dogs programma meedraait.“

De teller van hun inzameling staat op €310 en daar zijn wij ontzettend blij mee!

Wij willen Barbara en Link dan ook oprecht bedanken en wensen hen nog vele mooie wandelingen toe!

link barbara

Help onze asielhonden. Kom in actie!

Wil jij ook zelf of samen met je vrienden, klas of sportvereniging graag in actie komen om meer asielhonden een nieuwe kans te geven?

Organiseer dan een sponsorloop, zamel statiegeldflessen in of knutsel wat moois in elkaar en verkoop deze kunstwerkjes voor het goede doel! Álles is mogelijk, wees lekker creatief! Aan het einde van jouw actie kan je de opbrengst overmaken op rekeningnummer NL31 RABO 0158270614 van Stichting Dutch Cell Dogs. Uiteraard vinden wij het superleuk om van jou en jouw actie te horen, dus vergeet ons zeker niet leuke foto’s en wat uitleg door te mailen! ([email protected])

Geef asielhonden een tweede kans.

Geef asielhonden een tweede kans