BOBBY BROWN (GEPLAATST!)

BOBBY BROWN (GEPLAATST!)

Bobby is echt een relaxte vent, hij kan tijdens de doggychill in de training altijd heerlijk plat op zijn buik en met zijn achterpootjes naar achteren liggen wegdommelen. Hij is gevonden als zwerver, dus hoe oud hij is weten we niet precies. Waarschijnlijk is deze Amerikaanse Stafford rond de 3 jaar.

In het asiel kan hij, als een andere hond écht te dicht bij zijn kennel komt, laten horen dat ie dat spannend vindt. In onze lessen passeert en negeert hij prima de andere honden.

Bobby is super rustig. Maar als je even lekker gek en enthousiast doet laat hij duidelijk zien dat hij dat erg leuk vindt. Hij verdient iemand die hem weer kan laten zien en voelen hoe leuk het leven ook kan zijn.

Trainen en samenwerken vindt Bobby geweldig en als jij hem gezellig begeleidt en hij er ook nog heerlijke voertjes mee kan verdienden zie je hem helemaal opbloeien!

Wil jij deze relaxte knapperd ontmoeten en kun je hem een lekkere plek bieden waar hij heerlijk met zijn kale buik languit kan chillen? Neem dan contact op met asiel Spijkenisse!