Bonnie en Clyde ontwikkelen zich fantastisch!

Bonnie en Clyde ontwikkelen zich fantastisch!

Wat zijn we trots op deze twee kanjers. In september deelden we al op onze Facebook pagina dat Bonnie en Clyde begonnen zijn met het trainingsprogramma bij PI Zwolle. Deze twee bijzondere wolfs kruisingen zijn gevonden in een bos, waarna zij fantastisch opgevangen zijn door het asiel in Zwolle.

Met grote sprongen vooruit

Door de achtergrond van dit bijzondere duo, hebben onze instructeurs vooraf gekeken of een training tussen andere honden wel mogelijk was. Gelukkig bleken Bonnie en Clyde geen problemen te hebben met andere honden, waardoor ze samen konden starten aan ons trainingsprogramma. Hoe bijzonder is dat?

Minna en Marlous: “Bonnie en Clyde ontwikkelen zich fantastisch. We zijn verrast door hoe leuk, speels, aanhankelijk en vrolijk ze allebei zijn geworden. Op het begin stonden ze altijd stil in de hoek van de kennel als we aankwamen, nu komen we binnen en worden we direct plat geknuffeld door deze twee lieverds.”

De toekomst voor deze herplaatsers

Net als bij de andere honden in ons Dutch Cell Dogs programma wordt er gestreefd naar een grotere kans op herplaatsing van Bonnie en Clyde. Ondanks dat het geen standaard huishonden zijn, hopen onze instructeurs van harte dat het harde werken van deze bijzondere honden beloond wordt met een Forever home.

Minna: “We hopen dat er een geschikt huis komt voor Bonnie en Clyde. Uiteraard met veilige omheining, veel ruimte en veel aandacht. Bij een eigenaar die van hun houdt zoals ze zijn.”

Dutch Cell Dogs Marlous
Instructeur Marlous
Dutch Cell Dogs Minna
Instructeur Minna

Lees meer nieuwsberichten

Geef asielhonden een tweede kans.

Geef asielhonden een tweede kans