Baasje gezocht

BRAM

Bram is een elegante Schotse Herdershond van 4 jaar (21-01-2016). Hij is bij ons in de opvang gekomen omdat het niet meer ging bij zijn vorige eigenaar.

Bram is namelijk een onzekere en angstige hond. Hij vond het erg spannend bij ons en heeft echt moeten wennen. Na een tijdje, wat spelen op wei en natuurlijk wat lekkere voertje, was het vertrouwen er. Dat betekent echter niet dat Bram in nieuwe situaties niet meer onzeker is of niet schrikt van plotselinge geluiden. Bram is een gevoelige jongen en wij zoeken dan ook een eigenaar die erin wil investeren om eerst een band met hem op te bouwen.

Als het vertrouwen er eenmaal is, dan daagt Bram graag uit om te spelen. Hij is dan enthousiast en laat leuke spelbogen zien. Bram vindt voerspelletjes ook erg leuk en steekt zijn neus dan graag in het voerzakje. Dat gaat natuurlijk veel sneller!

Bram is bij ons binnengekomen omdat hij aan de lijn uitvalt naar andere honden. Op deze momenten kan hij ook gefrustreerd raken. Bij zijn vorige eigenaar is dit in het verleden fout gegaan en Bram heeft toen uit frustratie de eigenaar gebeten.  Ook in de opvang kan hij aan de lijn reageren richting andere honden en er wordt aan zijn probleem gewerkt. Vanwege zijn probleemgedrag aan de lijn richting andere honden, zoeken wij voor Bram een rustige woonomgeving.

Bram gaat graag mee wandelen en als hij geen andere honden of dieren ziet, loopt hij netjes mee aan de lijn. Hij kan na gewenning prima een aantal uurtjes alleen thuis blijven.

Wij zoeken voor Bram een eigenaar die niet alleen op zijn mooie uiterlijk valt, maar ook met Bram aan het werk gaat. Iemand die openstaat voor gedragstherapie en die samen met Bram gaat werken aan zijn probleem.

Bram heeft spondylose in zijn rug, hiervoor krijgt Bram pijnstiller. De kosten zullen ongeveer 20 euro per maand zijn.

Bent u nieuwsgierig geworden naar deze knappe maar gevoelige jongen? Dan willen wij u vragen om via onderstaande link een aanmeldformulier in te vullen: https://goo.gl/forms/F1KYHy7hWLzCukq72

BRAM IS VANAF 10 AUGUSTUS PLAATSBAAR VANUIT DIERENASIEL BREDA

Contact opnemen

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Geef asielhonden een tweede kans