Brief van asielhond Max aan zijn trainer
brief grover

Brief van asielhond Max aan zijn trainer

Maatje, dankjewel dat je mij een tweede kans gaf. Een kans die ik hard nodig had.

Ik wist me in het begin totaal geen houding te geven en was erg zenuwachtig. Ik heb nog nooit op deze manier mogen leren, zie je. Het werd me al gauw duidelijk dat wij samen alles konden en dat ik steeds weer verder van je mocht leren zonder straf. Zonder dat ik me zorgen hoefde te maken…

Voor het eerst heb ik geleerd wat fijn samenwerken is, dat ik geduld kan hebben en heel goed kan leren. Ik had geen idee dat ik zoveel zou kunnen. Je hebt me belangrijke levenslessen geleerd die ik mee ga nemen naar mijn nieuwe thuis.

Dankjewel maat, ik ga mijn best doen en een goeie toekomst tegemoet dankzij jou.

Dikke kwijlende lebber en een poot van Max.

Wil jij meer asielhonden als Max helpen aan een nieuwe kans? Word donateur!

Geef asielhonden een tweede kans.

Geef asielhonden een tweede kans