Brief van asielhond Rocky aan zijn trainer

asielhond_rocky|hond rocky|

Brief van asielhond Rocky aan zijn trainer

Zo hee maatje, de tijd is voorbij gevlogen met jou!

Ik wist niet dat er een mensachtige bestond met hetzelfde energielevel als ik. Ik vond het gelukkig bij jou en wat ben ik daar dankbaar voor. Een ander had de zaken allang opgegeven, want ik heb het je niet altijd makkelijk gemaakt.

hond rocky

Vooral in het begin was ik snel onzeker en zenuwachtig en ook nog eens heel snel afgeleid.. Maar jij hield vertrouwen in mij en bleef geduldig waardoor ik toch de kans kreeg om met je samen te werken en van je te leren.

Je liet me inzien dat ik kan vliegen (vooral tijdens de ‘hier’ oefening) en ver kan komen. Het heeft me zelfvertrouwen en meer focus gegeven. Dat gaat me zeker helpen in mijn volgende thuis.

Dankjewel voor alles! Lebber en een poot van Rocky. 

Wil jij meer asielhonden als Rocky helpen aan een nieuwe kans? Word donateur!

Word donateur!